Regisseur

Rajiv Girwar

Rajiv heeft zijn theateropleiding genoten bij Theatergroep DOX, een initiatief van de Toneelschool Utrecht (HKU) en gemeente Utrecht. Een aantal jaar heeft Rajiv gespeeld in diverse voorstellingen van DOX, waaronder ‘Afgeprijsd’ en ‘Poldergasten’.
Ook heeft Rajiv in diverse filmprojecten gespeeld, waaronder ‘Land van Rama’ en Nederlandse series, zoals ‘Parels en Zwijnen’ en ‘Spoorloos verdwenen’, series van de AVRO en RTL.
Naast beeld is Rajiv jarenlang de stem geweest achter het FunX radioprogramma ‘FunxTalk’, een talkshop.
Voor TV Utrecht heeft Rajiv het jongerenprogramma ‘A Boeng’ ontwikkeld, geproduceerd en gepresenteerd. Bekijk hier een aantal afleveringen.
Momenteel speelt Rajiv in een commercial van de SNS Bank. 
Rajiv is afgestudeerd aan de Erasmus universiteit en werkt als kerndocent marketing en business en als business coach bij de Hogeschool Rotterdam.

Jimmy Autar

Verhalen vertellen is iets wat Jimmy altijd al heeft gedaan. Zijn interesses in verhalen en diverse personages heeft  geleid tot het schrijven van de soap ‘Pani Barse’ in samenwerking met Rajiv.

Het schrijven van verhalen doet Jimmy eigenlijk al vanaf zijn jeugd. Dit heeft hem als  co√∂rdinator bij stichting Jantje Beton gebracht. Hier heeft hij voor verschillende toneel en fantasie-activiteiten georganiseerd. Voor een dochtermaatschappij van KPN “Ortel Mobile” heeft hij campagnes ontwikkeld met onder andere videocommercials, radio en festivals Hij heeft met mediapartners gewerkt, zoals Radio 538 en FunX.

Jimmy heeft geparticipeerd in nataks (Hindoestaanse toneel). Door in de huid te kruipen van diverse personages is het idee geboren om zelf personages tot leven te brengen.